kachels
wonen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Kachels

 • Alles over cv ketels
  Op 1 website alle informatie over cv ketels. Zo kun je goed voorbereid je aankoop doen. Ontdek wat de beste cv ketel is voor jou.
  http://www.hoe-koop-ik.nl/cv-ketel
 • Anyfire
  Haardengoed Anyfire, houtkachels met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Alle modellen houtkachels van Haardengoed Anyfire blinken uit in kwaliteit, rendement en design. Deze houtkachels voldoen aan de strengste Europese emissienormen. Ze zien er dus niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens technische hoogstandjes. Dit alles wordt bij deze houtkachels gecombineerd met een aantrekkelijk prijskaartje. Alle Anyfire houtkachels en houthaarden worden in de Benelux exclusief gedistribueerd onder de naam Haardengoed Anyfire en worden uitsluitend via een breed dealernetwerk geleverd, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen standaard- en Anyfire Select dealers. Dit dealernetwerk wordt continu met de grootste zorgvuldigheid getoetst, verbeterd, uitgebreid en verfijnd. Dealerselectie vindt plaats op basis van bewezen kwaliteit- en servicegerichtheid naar consumenten.
  http://www.anyfire.nl/
 • Beaufort kachels
  De Beaufort houtkachel onderscheidt zich van anderen door toepassing van hoogwaardig cortent staal, waardoor een lange levensduur is gewaarborgd.Niet voor niets wordt deze houtkachel standaard geleverd met 5 jaar garantie. Door toepassing van een primaire- en secundaire luchttoevoer is de verbranding optimaal. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar houdt ook de ruit schoon.
  http://www.beaufortkachels.nl
 • Co-melder en koolmonoxide detectie

  http://www.preef.nl/producten/co-melders
 • Cvketel perfect
  SJ CVketel is een gekwalificeerd bedrijf, gespecialiseerd in zowel de installatie als de reparatie van uw centrale verwarming en cv-ketels. U zit bij ons goed voor zowel de aanschaf als de plaatsing van uw cv-ketel.
  http://www.cvketelperfect.nl/
 • Gashaarden

  http://www.wonenwonen.nl/gashaarden
 • Haardenhuys gelderland
  Haardenhuys Gelderland de kachelzaak voor midden Nederland ligt in Epe met haar verzameling houtkachels, gaskachels, gashaarden en houthaarden, zeer centraal gelegen tussen Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle en Deventer. Temidden van dit Veluwse natuurschoon biedt het Haardenhuys een breed scala aan sfeerhaarden & schouwen voor elk interieur; van mooi in eenvoud tot zeer exclusief! Variėrend van compleet ingebouwd met bijpassende natuurstenen schouw tot schitterende solitaire haarden die vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden of tegen een wand. In het Haardenhuys vindt u meer dan 800 exclusieve haardpartijen, strakke of sierlijke kachels op hout, gas of elektrisch; van klassiek nostalgisch tot modern design!
  http://www.haardenhuysgelderland.nl
 • Houtkachel online kopen

  http://www.droomkachels.nl/houtkachels.html
 • Isoproof
  Bij aankoop van een nieuwe haard of kachel heeft u natuurlijk een rookkanaal nodig. Vraag dus aan uw haard- en kachelspecialist naar een ISOproof rookkanaal. ISOproof is een nieuw, deugdelijk, betrouwbaar, betaalbaar en gegarandeerd brandveilig rookkanaal! Wij bieden u een uitgebreid assortiment van o.a. trekkappen tot dakdoorvoeren en van bevestigingsbeugels tot aansluitstukken
  http://www.isoproof.nl
 • Kachelhus fryslan
  Kachelhūs Fryslān biedt plaats aan ca. 450 kachels, haarden en schouwen in ruim 550m2 showroom en is daarmee meteen de grootste haardenspeciaalzaak in de omgeving. Het assortiment bestaat uit hout- en gaskachels, inbouwhaarden, schouwen en rookkanalen, maar ook voor elektrische haarden en nostalgische kachels bent u bij het Kachelhūs aan het juiste adres. Als u een haard wilt zien die nog niet in Joure staat, kan deze vaak dezelfde week nog vanuit een andere Stokertje vestiging vrijblijvend geleverd worden zodat u nooit zo“n belangrijke aanschaf op basis van een folder hoeft te doen. Daarnaast komt Rick graag bij u langs voor advies op maat.
  http://www.kachelhusfryslan.nl/
 • Kachelkanjer twente
  Kachelkanjer Twente ligt in Reutum, vlakbij het artistieke stadje Ootmarsum wat rijk is aan vele kunstgalerieėn en zich uitstekend leent voor een mooie stadwandeling.In onze sfeervolle showroom in Overijssel vindt u meer dan 500 opstellingen van vrijstaande kachels, inbouwhaarden, open haarden & schouw-partijen, waarvan vele branden te bewonderen zijn. De Kachelkanjer Twente biedt een zeer uitgebreid assortiment variėrend van hout- of gasgestookte (inbouw)haarden & schouwen tot zeer moderne elektrische haarden. U kunt zich hier ook uitstekend laten adviseren over het aansluiten van uw houtkachel op de centrale verwarming om zodoende energie te besparen.
  http://www.kachelkanjertwente.nl
 • Kachelzaak
  Kachelzaak Nederland BV staat voor de ultieme beleving van sfeer & warmte in Nederland. Onze decennia lange ervaring heeft in de afgelopen jaren geleid tot een landelijke dekking. Hierdoor hoeven onze klanten steeds minder lang te reizen om kennis te maken met ons aanbod op het gebied van sfeer en warmte. De Kachelzaak bij u in de buurt vindt u via deze website. In het menu klikt u op winkels. Als u vervolgens uw woonplaats of postcode invult wordt u doorverwezen naar onze dichtstbijzijnde vestiging. Bij De Kachelzaak vindt u niet alleen een uitgebalanceerd assortiment kwaliteitsproducten op hout, gas of elektrisch, u ervaart daar tevens onze expertise in de totale beleving van sfeer en warmte in combinatie met uw interieur. Kachelzaak Nederland BV is marktleider in Nederland, uw optimale beleving hoeft daarom niet persé veel geld te kosten. Laat u daarom deskundig informeren over onze producten en dienstverlening; uw warmte is onze zaak !
  http://www.kachelzaak.nl
 • Kachelzaak groningen
  Onze mensen in winkels \"De Kachelzaak\" of \"De Kachelsjop\" genaamd maken u graag warm voor ons aanbod op het gebied van sfeerverwarming. Geniet volop van onze kijk op het sfeervol verwarmen van uw leefomgeving. Of het nu op uw werk is, in uw favoriete uitgaansgelegenheid of gewoon op de allermooiste plek bij u in de huiskamer. Uw warmte is onze zaak ! Kachelzaak Groningen is onderdeel en hoofdkantoor van Kachelzaak Nederland BV. Deze formule voor consumenten met sfeerverwarmingswensen uit geheel Nederland wordt geexploiteerd op verschillende locaties, er is dus altijd een steunpunt in uw buurt. Kachelzaak Groningen is gevestigd in de stad Groningen pal naast de Ikea.
  http://www.kachelzaakgroningen.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Kachels